Foto comedor restaurant

Des de 1960 - Casa Rocher porta 3 generacions a càrrec de la família Rocher


Casa Rocher porta des de 1960, durant tres generacions a càrrec de la família Rocher; oferint el millor de nosaltres durant més de cinquanta anys d'experiència.


En 1957 comencen els meus avis Francisco i Carmen amb l'ajuda del meu pare les obres del restaurant. Per aquells anys era un xicotet restaurant que sobrevivia dels esmorzars i menjars de menú, dels caps de setmana que feia bon temps i la gent venia a la platja i de les xicotetes urbanitzacions que llavors començaven a construir-se.


Fins als anys 80 teníem en la part superior del restaurant 10 habitacions que en els mesos d'estiu es llogaven. Quan el meu pare Francisco Rocher es fa càrrec del restaurant (ja l'era) comença a ser un referent de la cuina tradicional de la zona, comencem una nova marxa amb una reforma important, eliminem les habitacions i ens centrem en el restaurant que es consolida com un referent gastronòmic de la zona. En aqueix mateix moment adeqüem un camp de tarongers i el convertim en l'aparcament que actualment tenim aconseguim donar-los als nostres clients allò que tant demandaven ja que al poble era quasi impossible aparcar.


En 2001 es jubila el meu pare i ens fem càrrec la tercera generació, Paco, Mayte i Ana Rocher després de set anys decidim emprendre una altra reforma integral de la cuina, sala. Zona de barra i aparcament creant un restaurant del qual ens sentim orgullosos és el resultat de més de 50 anys de treball i esforç de la nostra família i la fidelitat dels nostres clients ja que sense ells no haguera sigut possible.

Imatge de l'entrada del restaurant

Imagen zona saló restaurant

Imagen entrada restaurant parking