El menú per a dies festius i caps de setmana consta de l'aperitiu de la casa, gamba blanca bullida, un entrant, un plat principal i un postre (a elecció del client).
Preu: 29,50€ (IVA inclòs). Les begudes, pa i café no estan incloses en el preu.
Entrants
Esgarraet de pimentó, albergínia, salaons i cremós de formatge d'herbes (4)
La nostra ensalada russa (3, 4, 7)
Ensalada d'escarola, guatla escabetxada i formatge (1, 7, 8)
Fritada de calamarons (1, 14)
Calamar de platja a la romana (1, 3, 7, 14)
Les nostres croquetes casolanes (1, 7)
Clòtxines al vapor (12, 14)
Caneló de pollastre i bolets amb beixamel trufada (1, 7)
Cansalada viada ibèrica cuita a baixa temperatura i lacada, crema de fongs i croutons (1, 3, 7)
Gamba blanca bullida (2)
Sépia de Cullera amb ceba calfada (12, 14)
All i pebre (1, 4, 12)
Plats principals
Nota: Els arrossos i fideua se serviran en paella a taula completa. Mínim 2 racions.
Arròs d'ànec desossat amb verduretes (9)
Arròs de l'olla valenciana (9)
Arròs negre amb rap i calamarons (2, 4, 12, 14)
Arròs del senyoret (2, 4, 12, 14)
Arròs melós de pollastre de corral, bolets i verduretes (9)
Arròs melós de garreta de vedella, carabassa i cigrons (9)
Arròs a la marinera melós (2, 4, 12, 14)
Fideua del senyoret (fideu fi) (1, 2, 4, 12, 14)
Galta de vedella al vi negre i puré de moniato rostit (1, 9, 12)
Rellom ibèric en el seu suc i bolets de temporada (1, 9)
Bacallà confitat sobre crema de xirivia i carxofa (4, 7, 8)
Rap en "suquet" (4, 7, 8)
Postres i pastissos
Llesca amb ou (1, 3, 7)
Flam d'ou casolà (3, 7, 8)
Flam de café casolà (3, 7, 8)
Mousse de formatge i galeta borratxa (1, 3, 7)
Pastís de formatge (1, 3, 7, 8)
Peres al vi negre (12)
Crema de café, gelat de llet merengada i streusel (1, 3, 7)
Cremós de galeta maria, codony i gelat de formatge de Cati (1, 3, 7)